logo barra ajuntament terrassa

Mou-te per Terrassa

A Sin categoría

L'Ajuntament de Terrassa i l'empresa TMESA, hem iniciat un procés participatiu per millorar el servei d'autobusos de la nostra ciutat.

Entre els mesos de març i juny, s'estan organitzant un seguit d'activitats per tal d'aconseguir que les millors idees i suggeriments que presenti la ciutadania s'incorporin en la gestió del sistema de transport i millorin així la mobilitat de la ciutat.

El procés participatiu que iniciem a l'abril sota el lema: Mou-te per Terrassa, perquè tu hi tens molt a dir! necessita de la col·laboració de totes les persones interessades per tal que, entre tots i totes, encetem una reflexió sobre els aspectes que pensem que són rellevants, aspectes a millorar i possibles canvis que es podrien introduir en aquest servei. Amb aquest objectiu, us convidem a prendre part en els tallers que s'organitzaran. És important comptar amb els diferents punts de vista de la ciutadania, d'aquells que utilitzen l'autobús diàriament així com d'aquells que no ho fan, però podrien estar interessats en el seu ús, si es complissin determinades condicions.

En una primera fase s'han realitzat 'focus group', reunions d'una hora i mitja, amb grups de 8-9 persones, on hem identificat aquells factors que són més importants alhora de decidir-se a utilitzar l'autobús: la freqüència, la puntualitat, la distància a les parades, el transbordament, la comprensió de la xarxa, el temps de trajecte, així com d'altres factors que siguin importants.

En una segona fase es realitzaran 3 tallers de dues hores de durada, oberts a la ciutadania, on els participants debatran sobre els aspectes a millorar detectats a les reunions 'focus group'. Les dates previstes pels tallers són:

. 20 d'abril: jornada de presentació dels Tallers
. 3 de maig: 1r Taller de Futur
. 31 de maig: 2n Taller de definició del Pla d'Acció
. 28 de juny: 3r Taller de Tancament

Els resultats seran presentats en una sessió de devolució pública al final del procés.

Si voleu participar als tallers, en les dates indicades, contacteu amb nosaltres omplint el formulari de la web  http://www.mouteperterrassa.cat o trucant al 010:

 

Volem comptar amb la vostra col·laboració en aquest procés participatiu per tal d'aplicar les millors conclusions que ens pugueu aportar i aconseguir el millor espai de trobada i d'intercanvi d'idees.

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...