logo barra ajuntament terrassa

Procés participatiu PAM 2017

A Notícies

L'Ajuntament de Terrassa posa en marxa el procés participatiu per elaborar el Pla d'Acció Municipal (PAM) 2018. L'objectiu d'aquest procés, que es realitza cada any, és que tothom pugui participar presentant propostes de millora de la ciutat o donant suport a les propostes presentades per altres persones o entitats. Fins el dia 30 de juny podeu fer arribar les vostres propostes. 

Més informació

PLA LOCAL DE JOVENTUT 2017-2021: Aprovat!!

A Notícies

El passat dijous 23 de febrer de 2017 el Ple Municipal d'Ajuntament de Terrassa va aprovar el nou Pla Local de Joventut 2017-2021 (PLJ), que ha de regir les polítiques juvenils de la ciutat. Aquest PLJ S'emmarca dins el Pla Nacional de Joventut de Catalunya 2010-2020 (PNJCat) i vol respondre a les transformacions que s'han produït a la realitat juvenil de la nostra ciutat en els darrers anys.

Documents:

Pla Local de Joventut 2017-2021

Annexos Pla Local de Joventut 2017-2021

Cinefòrum internacional al Bauhouse

A Notícies

Cinefòrum internacional al Bauhouse l'últim dijous de cada mes.

La Natàlia Juríková, d'Eslovàquia, i el Siim Kaasik, d'Estònia, són dos voluntaris internacionals que el Servei de Joventut i Lleure Infantil acull a través de l'associació la Víbria Intercultural a Terrassa per un període d'un any. Ambdós voluntaris han engegat un Cinefòrum Internacional al BAUHOUSE que es celebrarà l'últim dijous de cada mes a les 19:30h.

Re-generation

A Notícies

Re-generation, una oportunitat d'Erasmus+ per a entitats juvenils.
Del 3 al 10 de març, ha tingut lloc la primera trobada del projecte Re-generation, a Itàlia. Amb la participació per part de Catalunya de l'Espai Jove la Fontana de Barcelona i l'espai de creació artística El Corralito de Terrassa, amb la coordinació de la Víbria Intercultural, entitat que gestiona el Servei de Mobilitat Internacional del Servei de Joventut i Lleure Infantil. Finançat completament pel programa Erasmus+ de la Unió Europea i amb una durada total d'un any, el seu objectiu principal és fomentar la creació d'una xarxa internacional d'equipaments que han estat rehabilitats i que dinamitzen activitats amb joves. Els països participants són França, Polònia, Itàlia i Espanya.

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...