logo barra ajuntament terrassa

  • CA bucs
  • cap art 4
  • CA baumannlab
  • cap art 5

En l’àmbit de la creació artística hi ha diversos recursos
que s’ofereixen des del Servei.

El BaumannLab és un laboratori de creació jove centrat en la producció i suport a la creació artística de vocació multidisciplinar, que té com a eix central les arts visuals i el pensament contemporani.

baumannlab

BUCS Baumann és un espai municipal obert a tots els grups musicals de la ciutat. Situats als baixos de la Casa Baumann, ofereixen un condicions idònies per l’assaig dels grups joves de Terrassa.

bucs baumann

Finalment, per tal facilitar que la realització de graffitis sigui en espais adequats, es posa a disposició dels joves una sèrie de zones als diferents districtes de la ciutat per a la pràctica d'aquesta expressió artística. Les parets habilitades per a aquest ús aniran identificades amb un distintiu, que reprodueix un esprai amb l'eslògan "Aquí pots".

boto-aquipots

L'exposició "Diario íntimo de un profesor"

A Creació artística

Fins al 3 de març el BaumannLab, acull l'exposició del projecte "Diario íntimo de un profesor" d'Abel del Castillo, guanyador de la beca de la segona convocatòria de 2011 en la modalitat de suport a la producció de projectes per a majors de 20 anys.

 

L'obra és d'Abel del Castillo i és el projecte guanyador de la beca per a la creació 2011. Aquest projecte ha consistit en la realització i edició d'un còmic per retratar i reflexionar sobre experiències, conflictes, anècdotes i records viscuts com a professor de secundària durant el curs 2011-2012.

 

L'objectiu de la iniciativa és pensar d'una manera alternativa en la professió de docent, en les situacions divertides i importants que passen a les aules i que necessiten d'un anàlisi per extreure allò interessant de les persones de la comunitat educativa més enllà dels rols i les relacions habituals. L'autor descriu què podrem trobar en el còmic de la següent manera:

"Abel és un professor de secundària de visual i plàstica a qui el destí, amb la seva tremenda força, li està fent pagar totes les hores que no va aprofitar al col·legi i a l'institut. Al còmic podrem seguir l'evolució d'un personatge que tracta d'omplir de significat el seu treball i que, a la seva manera, es fa un lloc. S'ho inventa i, de mica en mica, crea el seu propi hàbitat de llocs i personatges. Diario íntimo de un profesor representa la lluita i el joc del protagonista per a fer un art de la seva vida i del seu treball."

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...

instagramfacebooktwitteryoutube    Mapa serveis juvenils    LOPD VD