logo barra ajuntament terrassa

Pla de Formació: Exhaurides les places per al curs de monis de Nadal

 CURS MONIS NADAL EXHAURIT  

Us informem que les places per al curs de monitors/es de lleure educatiu d'aquest Nadal estàn exhaurides i amb llista d'espera. 

D'acord amb el Pla de Formació en el lleure a Terrassa, el proper curs de monitors i monitores programat serà el de Setmana Santa. Més endavant us informarem per aquest web i per les nostres xarxes socials de les dates d'inscripció. Tingueu en compte que les persones membres d'entitats de lleure de la ciutat tenen prioritat d'accés i, per això, el període d'inscripcions s'obre una setmana abans per a ells i elles. 

El curs de monitors i monitores forma part de la programació anual del Pla de formació en el lleure a Terrassa que s'elabora coordinadament amb les principals escoles de formació en el lleure vinculades als moviments als quals pertanyen les entitats de la ciutat. 

Les propostes formatives fetes pel Pla de formació sorgeixen de la detecció de necessitats de les persones membres d'entitats. Així, cada any la proposta formativa s'adapta a la realitat de la ciutat i a les demandes de monitors i monitores. 

Podeu tenir més informació a la secció "Pla de Formació" d'aquest mateix web. 

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...

instagramfacebooktwitteryoutube    Mapa serveis juvenils    LOPD VD