logo barra ajuntament terrassa

El Servei de Joventut de l'Ajuntament de Terrassa està avaluant els serveis i recursos que es realitzen per als i les joves de la ciutat. L'objectiu general d'aquesta avaluació és millorar les polítiques de joventut de Terrassa, posant l'èmfasi en aquelles vinculades a l'emancipació i l'autonomia del Pla Local de Joventut 2017-2021.

Per això ens és necessari recollir la teva valoració sobre les actuacions i els serveis. L' ENQUESTA es respon en pocs minuts. Si tens coses a dir, si penses que hi ha coses que no es fan, si penses hi ha serveis que cal canviar, ... ara és el moment! Vinga, respon el qüestionari, i digues la teva!!!. La teva participació és molt important per a nosaltres!

Aquest dissabte a les 19h. els professors dels CURSOS DE FORMACIÓ MUSICAL dels Bucs Baumann explicaran el contingut dels cursos que impartiran d'octubre a desembre.

Encara queden places per la xerrada del proper 8 de maig "El consum de drogues des d'una perspectiva responsable" realitzada per Energy Control. Us animen a inscriure-us!

logo baumann

L’any 2013 s’inicia una nova etapa per a la Casa Baumann. Per una banda s’ha creat la marca “B de Baumann”, que neix amb l’objectiu d’apropar el Servei de Joventut i Lleure Infantil a la gent jove a través d’una imatge més actual i propera, reforçant encara més la identitat de la seu del Servei.

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...