logo barra ajuntament terrassa

  • lleure 1
  • lleure 2

Des del Servei de Joventut i de Lleure Infantil es fan diverses accions amb la finaliltat de fomentar l’associacionisme i la participació i amb la voluntat que les entitats de lleure de Terrassa rebin un suport i un reconeixement als seus projectes de lleure educatiu.

Les entitats de lleure educatiu són associacions sense ànim de lucre dedicades a l’educació dels infants i joves d’entre 3 i 17 anys, en el seu temps lliure. Des d’aquestes entitats s’organitzen activitats de lleure: esplai setmanal, casals d’estiu, colònies, rutes i campaments. Actualment hi ha 24 entitats de lleure repartides entre tots els districtes, un important teixit associatiu que permet a cada entitat atendre les necessitats educatives dels infants i joves de cada territori. L’objectiu és educar als infants i joves en el lleure, amb una voluntat transformadora i d’inclusió social, des d’una vessant lúdica.

VINE PER INFORMAR-TE
A L'OFICINA JOVE

Av. Jacquard, 1 – 93 784 83 90
de dl a dv de 9 a 14.30h i de dl a dc de 16 a 19h 
Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

VINE A L'ESPLAI, vine al cau    i PASSA-T'HO BÉ!

Actualment hi ha 24 entitats de Lleure repartides entre tots els Districtes, troba la teva al DIRECTORI D'ENTITATS.


 

L'educació en el Lleure a Terrassa

A Lleure

El Servei de Joventut i Lleure estem en plena elaboració d'un estudi sobre l'educació en el lleure a Terrassa.
 
L'estudi té l'objectiu, entre d'altres, d'aportar-nos la informació necessària per saber on som i plantejar-nos cap on volem anar en l'àmbit de l'educació en el lleure que es fa a la nostra ciutat. 
Una de les eines de recollida d'informació que farem servir seran aquests qüestionaris adreçats a famílies, infants i joves dels que us vam parlar a la reunió. Amb aquests qüestionaris volem que ens puguin explicar què coneixen de l'educació en el lleure, de les entitats de la nostra ciutat, si hi participen, què els aporta, si detecten mancances, propostes de millora, etc.  
Tota la informació sobre aquest procés participatiu, així com els enllaços als qüestionaris, estan publicats a la plataforma Participa Terrassa i poden contestar-los TOTES les famílies, joves i infants a partir de 7 anys de Terrassa, no cal que formin part o hagin format part d'una entitat d'educació en el lleure, us animem a participar-hi!! Els qüestionaris es poden contestar fins el dia 18 de febrer.

Temes de lleure

 

lleure-curslleure-vacanceslleure-formaciolleure-entitats

 

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...

instagramfacebooktwitteryoutube    Mapa serveis juvenils    LOPD VD