logo barra ajuntament terrassa

lleure vacances

Els esplais i caus organitzen durant les vacances escolars dels infants, activitats de més durada aprofitant que els nens i nenes disposen de més temps lliure. Totes les activitats estan dirigides per un equip de responsables especialment formats per a aquesta tasca.

Entre les activitats que realitzen, destaquem les que es fan un cop acabada l’escola: els casals, les colònies, rutes i campaments d’estiu.

L’any 2015 més de 2.700 infants i joves va participar en alguna d’elles.

INFORMA'T
A L'OFICINA JOVE

Av. Jacquard, 1 – 93 784 83 90
de dll a dj de 9 a 14 i 16 19h i divendres de 9 a 14h.
Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

DIRECTORI D'ENTITATS
DE LLEURE

Consulta les entitats que tens més properes
al DIRECTORI D'ENTITATS.
 


Treu el suc

Sota aquest eslògan, des del Servei de Joventut i Lleure infantil volem fer conèixer les activitats d'estiu on infants i adolescents passen uns dies fora, convivint i en contacte amb la natura. Les colònies, rutes i campaments d'estiu són activitats que es fan sobretot durant el mes de juliol i que tenen una durada d'entre 3 i 15 dies. Els monitors/ores que lideren l'activitat tenen una formació específica i desenvolupen aquesta feina de manera voluntària.

Els participants, d'entre 4 i 16 anys, s'agrupen per edats i fan activitats adaptades a l'edat dels participants. Durant els dies que estan fora, s'afavoreix el treball en grup, el contacte amb la natura i la creativitat a través de jocs, gimcanes, descobertes, excursions, tallers, jocs de nit... És una activitat que al ser tant intensiva, permet treballar hàbits i l'adquisició de responsabilitats i autonomia, adaptada a l'edat de l'infant.

COLÒNIES

Activitat de diversos dies de durada que es realitza en una casa de colònies.

Totes les instal·lacions disposen de l’autorització pertinent de la Generalitat de Catalunya i disposen d’espais exteriors amplis on jugar, piscina per refrescar-se i estan envoltades de natura.

ENTITATS QUE FAN COLÒNIES

Centre d’Esplai 0.5 del Sant Esperit, Centre d’Esplai Tum Tum, Grup de Colònies Ca n’Anglada, Associació Educativa Can Palet, Centre d’Esplai Els Globus, CLL Tu Tries, Associació Juvenil Sarau, Centre d’Esplai El Tabal, Centre d’Esplai Ca n’Aurell, Centre d’Esplai Llar la Sagrada Família, Centre Juvenil Salesià (Esplai Club Amigos), Centre d’Esplai Boterut, Centre d’Esplai Bonaire, Centre d’Esplai La Fera de Poblenou, Cau Sant Pau i Associació Juvenil Farfalla.

Consulteu les entitats per districtes

CAMPAMENTS

Activitat de diversos dies de durada on es dorm en tendes de campanya.

Es realitzen activitats diverses estretament relacionades amb l’entorn natural.

ENTITATS QUE FAN CAMPAMENTS

Agrupament Escolta Torrent de les Bruixes, Centre d’Esplai 0.5 del Sant Esperit, Centre d’Esplai Tum Tum, Centre d’Esplai Ca n’Aurell, Centre d’Esplai Llar la Sagrada Família, Centre d’Esplai Boterut, Cau Sant Pau, Centre d'Esplai Can Parellada i Centre d'Esplai La Fàbrica de Can Tusell.

 

Consulteu les entitats per districtes

RUTES

Activitats consistent en una marxa itinerant en la qual, a cada jornada, es fa nit a l’aire lliure en un lloc diferent i es va fent un recorregut planificat per l’entitat.

S’acostumen a fer caminant, però també hi ha la possibilitat de fer-les en bicicleta.

Les rutes són per joves a partir de 14 anys.

ENTITATS QUE FAN RUTES

Centre d’Esplai 0.5 del Sant Esperit, Centre d’Esplai Tum Tum, Centre d'Esplai El Tabal, Centre d’Esplai Ca n’Aurell, Centre d’Esplai Llar la Sagrada Família, Esplai La Fera, Centre d’Esplai Boterut i Cau Sant Pau.

Consulteu les entitats per districtes

Casals d’estiu

Els casals són activitats que es realitzen en època de vacances escolars (Nadal, Setmana Santa o estiu), de dilluns a divendres i sense continuïtat durant l'any.

Són activitats educatives que ocupen unes hores al dia en l'entorn habitual dels infants i joves. S'hi fan activitats diverses en què es motiva especialment la creativitat.

A Terrassa durant l'estiu, les entitats de lleure porten a terme un projecte comú de casals amb objectius i centre d'interès comuns per tal de garantir l'accés a l'activitat en igualtat de condicions per a qualsevol infant a tots els barris de la ciutat.

ENTITATS QUE FAN CASALS D'ESTIU

Agrupament Escolta Torrent de les Bruixes, Centre d’Esplai Tremola, Grup de Colònies Ca n’Anglada, Centre Diari Can Palet, Centre d’Esplai Can Parellada, Centre d’Esplai Els Globus, INSOC Centre d’Esplai Guadalhorce, Centre d’Esplai El Tabal, Centre d’Esplai Ca n’Aurell, Centre d’Esplai Llar la Sagrada Família de la Cogullada, Centre d’Esplai Bonaire, Centre d’Esplai La Fera de Poblenou, Centre d’Esplai La Fàbrica, Cau Sant Pau, Església Unida, Creu Roja, CLL Tu Tries i Centre d'Esplai Farfalla

Consulteu les entitats per districtes

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...

instagramfacebooktwitteryoutube    Mapa serveis juvenils    LOPD VD