logo barra ajuntament terrassa

Treu el suc

Sota aquest eslògan, des del Servei de Joventut i Lleure infantil volem fer conèixer les activitats d'estiu on infants i adolescents passen uns dies fora, convivint i en contacte amb la natura. Les colònies, rutes i campaments d'estiu són activitats que es fan sobretot durant el mes de juliol i que tenen una durada d'entre 3 i 15 dies. Els monitors/ores que lideren l'activitat tenen una formació específica i desenvolupen aquesta feina de manera voluntària.

Els participants, d'entre 4 i 16 anys, s'agrupen per edats i fan activitats adaptades a l'edat dels participants. Durant els dies que estan fora, s'afavoreix el treball en grup, el contacte amb la natura i la creativitat a través de jocs, gimcanes, descobertes, excursions, tallers, jocs de nit... És una activitat que al ser tant intensiva, permet treballar hàbits i l'adquisició de responsabilitats i autonomia, adaptada a l'edat de l'infant.

COLÒNIES

Activitat de diversos dies de durada que es realitza en una casa de colònies.

Totes les instal·lacions disposen de l’autorització pertinent de la Generalitat de Catalunya i disposen d’espais exteriors amplis on jugar, piscina per refrescar-se i estan envoltades de natura.

ENTITATS QUE FAN COLÒNIES

Centre d’Esplai 0.5 del Sant Esperit, Centre d’Esplai Tum Tum, Grup de Colònies Ca n’Anglada, Associació Educativa Can Palet, Centre d’Esplai Els Globus, CLL Tu Tries, Associació Juvenil Sarau, Centre d’Esplai El Tabal, Centre d’Esplai Ca n’Aurell, Centre d’Esplai Llar la Sagrada Família, Centre Juvenil Salesià (Esplai Club Amigos), Centre d’Esplai Boterut, Centre d’Esplai Bonaire, Centre d’Esplai La Fera de Poblenou, Cau Sant Pau i Associació Juvenil Farfalla.

Consulteu les entitats per districtes

CAMPAMENTS

Activitat de diversos dies de durada on es dorm en tendes de campanya.

Es realitzen activitats diverses estretament relacionades amb l’entorn natural.

ENTITATS QUE FAN CAMPAMENTS

Agrupament Escolta Torrent de les Bruixes, Centre d’Esplai 0.5 del Sant Esperit, Centre d’Esplai Tum Tum, Centre d’Esplai Ca n’Aurell, Centre d’Esplai Llar la Sagrada Família, Centre d’Esplai Boterut, Cau Sant Pau, Centre d'Esplai Can Parellada i Centre d'Esplai La Fàbrica de Can Tusell.

 

Consulteu les entitats per districtes

RUTES

Activitats consistent en una marxa itinerant en la qual, a cada jornada, es fa nit a l’aire lliure en un lloc diferent i es va fent un recorregut planificat per l’entitat.

S’acostumen a fer caminant, però també hi ha la possibilitat de fer-les en bicicleta.

Les rutes són per joves a partir de 14 anys.

ENTITATS QUE FAN RUTES

Centre d’Esplai 0.5 del Sant Esperit, Centre d’Esplai Tum Tum, Centre d'Esplai El Tabal, Centre d’Esplai Ca n’Aurell, Centre d’Esplai Llar la Sagrada Família, Esplai La Fera, Centre d’Esplai Boterut i Cau Sant Pau.

Consulteu les entitats per districtes

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...

instagramfacebooktwitteryoutube    Mapa serveis juvenils    LOPD VD