logo barra ajuntament terrassa

CURS DE DIRECTOR I DIRECTORA D'ACTIVITATS DE LLEURE INFANTIL I JUVENIL

El Diploma de Director/a d'Activitats de Lleure Infantil i Juvenil expedit per la Generalitat de Catalunya s'exigeix legalment per dirigir activitats com campaments, colònies, camps de treball, casals de vacances, rutes... quan els participants siguin més de 24.

El Curs de director/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil és la formació que prepara l’alumnat per intervenir en tasques de coordinació d’equips en activitats de lleure infantil i juvenil, i que el capacita per planificar, organitzar, gestionar, dinamitzar i avaluar projectes de lleure educatiu dirigits a la infància i la joventut en tots els seus aspectes, i a representar-los internament i externament assumint la creació, el control i la dinamització dels equips de monitors.

Aquesta formació està adreçada sobretot a monitors i monitores amb experiència i interès per aprofundir en l'educació en el lleure com per exemple, aquelles persones que ocupen diferents càrrecs de responsabilitat en els centres d'esplai i caus.La durada mínima del curs és de 410 hores, repartides de la manera següent: 290 hores d'etapa teòrica i 120 hores de pràctiques.


El contingut del curs és:

  • Processos grupals i educatius en el lleure infantil i juvenil
  • Tècniques i recursos d’animació en activitats de lleure- Planificació, organització, gestió i avaluació de projectes educatius en el lleure infantil i juvenil
  • Coordinació i dinamització de l’equip de monitors i monitores

De manera bianual i en el marc del Pla de Formació en el Lleure de Terrassa, el servei de Joventut i Lleure infantil ofereix la possibilitat de realitzar el curs de directores i directors. Un cop superat el curs, és a dir, l’etapa teòrica, l’alumnat podrà passar a realitzar la fase de pràctiques i l’elaboració de la memòria.

Requisits per matricular-se al curs de Directors/ores:

  • Tenir el títol de monitor/a o bé
  • Tenir una titulació de grau, diplomatura o llicenciatura en educació infantil, educació primària, educació social, psicologia o pedagogia i acreditar una experiència mínima de 2 anys com a monitor/a de lleure.

Els títols de Monitors/es i Directors/es estan reconeguts amb crèdits de lliure elecció a algunes universitats, consulta-ho a la teva.

Més informació a http://jovecat.gencat.cat/ca/temes/educacio_i_formacio/formacio_educadors_lleure/

DEMANA HORA O VINE
A L’OFICINA JOVE

Baumann oficina jove
Av. Jacquard, 1 – 93 784 83 90
de dl a dc de 9 a 14:30 i de dl a dc de 16 a 19 h

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...

instagramfacebooktwitteryoutube    Mapa serveis juvenils    LOPD VD