logo barra ajuntament terrassa

FAMÍLIES I PANTALLES, COM S’HA D’ ACTUAR?

Els dies 11 i 18 de novembre, de 17.20h a 19h​ a la Casa Baumann. (Av. Jacquard, 1) Terrassa farem un taller per a pares i mares sobre habilitats comunicatives en el bon ús de les TIC en l’àmbit familiar.

Les TIC ofereixen un ventall de possibilitats de creixement personal i col·lectiu als menors i joves, però també, l’exposició a riscos associats. Els pares com a primers educadors són un element clau i determinant en l’acompanyament i orientació dels seus fills en l’ ús segur i responsable de les TIC.

És un taller dinàmic adreçat a pares i mares amb l’objectiu de reforçar el seu rol parental davant l’ús de pantalles (mòbil, tauletes, videojocs...). El taller facilita un espai de reflexió i acompanyament on els participants obtindran eines i recursos per prevenir i gestionar les situacions problemàtiques derivades de l’ús inadequat de pantalles i proporcionarà pautes bàsiques per aprendre a fer-ne un ús responsable.

                                        Més informació                                                  Formulari d'inscripcions 

Jornada sobre Aprenentatge Servei

 

L'objectiu d'aquesta jornada és formar als participants en el disseny de projectes dAprenentatge Servei donant a conèixer diferents estratègies per portar a terme un projecte educatiu seguint aquesta metodologia. 

#DISCOVER EU

DiscoverEU és una iniciativa de la Unió Europea que ofereix als joves de 18 anys l'oportunitat de conèixer Europa a través d'un viatge amb el passi Interrail.
 
El proper període de candidatures per als joves que hi vulguin participar estarà obert del 7 al 28 de novembre de 2019. Els requisits per poder-hi participar són: haver nascut entre l'1 de gener de 2001 i el 31 de desembre de 2001 (ambdós inclosos) i tenir la nacionalitat d'un dels estats membres de la UE en el moment de la decisió d'adjudicació.
 
Els joves seleccionats (prèvia participació en un concurs), podran fer un viatge de fins a 30 dies de durada entre l'1 d'abril i el 31 d'octubre de 2020.
 
Més informació i inscripcions: Portal Europeu de la Joventut
 

ASSESSORIA OCUPACIONAL

Vols tornar a estudiar o formar-te? 
Necessites suport en la recerca de feina?
Tens entre 16 i 29 anys?
O... potser no saps què fer ara mateix?
Vine a la Casa Baumann i pregunta per les Marta’s!
 
Des del Programa Referent d’Ocupació Juvenil iniciem el servei d’assessoria ocupacional. Aquí t’oferim suport per iniciar formació en l’àmbit ocupacional, millorar la teva inserció al món laboral i t’ajudarem a reflexionar sobre les teves habilitats i competències!

Xerrada de Jaume Funes a l'Ins Les Aimerigues

funes web

Les AMPA del Pla Educatiu d'Entorn del Districte 4 i Can Boada han organitzat conjuntament una xerrada sobre adolescència a càrrec de Jaume Funes, psicòleg, educador, periodista i autor del llibre "Estima'm quan menys ho mereixi... perquè és quan més ho necessito".

Serà dimarts 11 de desembre a les 18h a l'Institut Les Aimerigues (C. d'Icària 80).

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...

instagramfacebooktwitteryoutube    Mapa serveis juvenils    LOPD VD