logo barra ajuntament terrassa

Noticies

ESTIU DISTRICTE JOVE: REUNIÓ INFORMATIVA A LA CASA BAUMANN

El proper dimarts 25 de juny s’inicia el mes d’activitats d’estiu del projecte Districte Jove del Servei de Joventut i Lleure de l’Ajuntament de Terrassa. Aquestes activitats van dirigides a tots els i les joves de la ciutat de 12 a 25 anys amb l’objectiu d’oferir una programació d’oci alternatiu durant les setmanes d’estiu adaptat a les demandes i necessitats de les persones joves.
 
Cada territori acollirà diverses activitats i una programació pròpia amb activitats de lleure, esportives i culturals, diferents segons l’equipament juvenil. 
 
Si ets jove i vols proposar activitats per a l’estiu només cal que t’adrecis a alguns dels espais juvenils del projecte i parlis amb l’equip educatiu! Les teves propostes, demandes i interessos són el més important per  poder construir un estiu per a totes i tots.
 
El proper 27 de Maig es farà una reunió informativa per a joves i famílies a la Casa Baumann a les 17.30h per tal d’explicar les programacions de cada espai i el projecte d’estiu de Districte Jove.

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...

instagramfacebooktwitteryoutube    Mapa serveis juvenils    LOPD VD