logo barra ajuntament terrassa

Noticies

Plenari del CMIAT

El passat dijous 14 de novembre es va dur a terme el 1er Plenari i la Constitució Oficial del CMIAT en aquest segon any de curs. Es va realitzar al Centre Cívic President Macià , amb una totalitat de 147 infants i adolescents  i d’entre ells i elles, 25 consellers i conselleres escollits per sorteig el passat dijous 17 d’octubre.
 
Amb la presència de l’Alcalde de la ciutat, Jordi Ballart van rebre una cordial benvinguda i felicitació i la Regidora de Joventut, infància i adolescència , Ona Martínez, els va agrair la seva gran feinada feta el curs passat i va donar resposta a les propostes recollides en un informe que van  fer arribar a l’equip de govern. (Veure video del plenari del plenari)
 
El CMIAT és un òrgan on infants i adolescents que visquin o estudiïn a Terrassa poden exercir el seu dret a participar, a expressar les seves idees i pensaments, i a proposar accions concretes per transformar la ciutat.
 
Aquest òrgan participatiu està integrat per infants i adolescents d’entre 10 i 14 anys, que provenen dels diferents centres educatius i entitats de lleure de la ciutat. 
 
Vista la preocupació dels infants i adolescents cap a l’emergència climàtica a partir de les seves propostes i vinculat amb la Revolució verda que està impulsant l’Ajuntament, l’Alcalde els hi va fer el següent encàrrec a treballar en aquest segon anys de CMIAT . « Fer una campanya de sensibilització sobre residus i reciclatge i sobre camins escolars i mobilitat sostenible».
 

 

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...

instagramfacebooktwitteryoutube    Mapa serveis juvenils    LOPD VD