logo barra ajuntament terrassa

  • cap-oficina-jove1
  • cap-oficina-jove2
  • cap-oficina-jove3

Per a què serveix aquest servei? Per informar, assessorar, aconsellar, orientar i recolzar a les persones joves.

Què rebràs? Informació personalitzada, gratuïta, objectiva, completa, actualitzada, precisa, pràctica i fàcil d'utilitzar.

Com? Respectant tant el teu dret a la confidencialitat com el teu dret a l'anonimat.

Qui t'atendran? Persones formades en aquests camps.

Què hi trobaràs? Espai gratuït d’internet i Wifi Espai de trobada: cada dia de dilluns a dijous de un espai per poder fer deures, fer reunions, preparar activitats… proposa la seva utilitat!

També oferim visites dirigides a grups per conèixer el servei. Visita temàtica sobre temes d’educació formal, etc.

Vacances en família 2017

A Oficina jove

Mares i pares joves, si residiu a Catalunya i teniu fills menors de 18 anys ja us podeu preinscriure al programa "Vacances en família" que ofereix la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (Xanascat).

La preinscripció per aquesta primera convocatòria està oberta del 16 de gener a les 12 h fins al 6 de febrer a les 12 h.

El programa us permetrà gaudir d'unes vacances de qualitat en albergs a uns preus molt assequibles, compartir més temps lliure amb la família, participar en activitats de màgia, pallassos, espectacles de titelles entre d'altres i, alhora, descobrir diferents indrets de Catalunya d'alt interès turístic i cultural.

Disposeu de dues convocatòries per gaudir de les estades. En la primera optareu a les estades de cap de setmana de març fins a juny i a estades d'estiu de 7 i 3 nits durant els mesos de juliol i agost. Com és habitual, el programa també ofereix estades per als ponts principals de l'any: Setmana Santa, i els ponts de l'1 de maig, del 5 de juny i de Sant Joan. La preinscripció per aquesta primera convocatòria està oberta del 16 de gener a les 12 h fins al 6 de febrer a les 12 h.

Si us interessa gaudir d'una estada entre els mesos de setembre d'enguany i febrer de l'any vinent, des del 22 de maig al 12 de juny s'obrirà el període de preinscripcions per a la segona convocatòria, que ofereix estades tots els caps de setmana, el pont de la Diada, el pont d'octubre i el pont de desembre.

Enguany el programa compta amb aquestes dues novetats:
- els membres de la família majors de 65 anys també podran gaudir del programa Vacances en família amb una tarifa especial del 50% de descompte en tots els serveis reservats
- l'Alberg Pau Casals - Canigó de Prada de Conflent s'incopora al programa per oferir estades, tant per a la primera convocatòria com per a la segona

No ho dubteu, si hi voleu participar només cal que feu la preinscripció a la pàgina de Xanascat en les dates assenyalades per a cada convocatòria i obtindreu un número a partir del qual s'adjudicaran les places pel sorteig davant notari que es farà el dia 8 de febrer en primera convocatòria i el 14 de juny en la segona. I no us preocupeu si us quedeu sense plaça, perquè un cop finalitzada l'assignació directa de places s'obre un termini per consultar els torns disponibles a fi d'auto adjudicar-vos i reservar el torn que us interessi.

En què et podem ajudar?

treball Oficina Jove Casa Baumannviatges Oficina Jove Casa Baumannsalut Oficina Jove Casa Baumann

associacionisme Oficina Jove Casa Baumannhabitatge Oficina Jove Casa Baumannmobilitat internacional  Oficina Jove Casa Baumannparticipacio estudiantil Oficina Jove Casa Baumann

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...