logo barra ajuntament terrassa

  • cap-oficina-jove1
  • cap-oficina-jove2
  • cap-oficina-jove3

Per a què serveix aquest servei? Per informar, assessorar, aconsellar, orientar i recolzar a les persones joves.

Què rebràs? Informació personalitzada, gratuïta, objectiva, completa, actualitzada, precisa, pràctica i fàcil d'utilitzar.

Com? Respectant tant el teu dret a la confidencialitat com el teu dret a l'anonimat.

Qui t'atendran? Persones formades en aquests camps.

Què hi trobaràs? Espai gratuït d’internet i Wifi Espai de trobada: cada dia de dilluns a dijous de un espai per poder fer deures, fer reunions, preparar activitats… proposa la seva utilitat!

També oferim visites dirigides a grups per conèixer el servei. Visita temàtica sobre temes d’educació formal, etc.

Mobilitat Internacional: Re-generation Terrassa

A Oficina jove

Del 19 de juny al 9 de juliol, Terrassa acollirà a tres treballadors juvenils provinents d'Itàlia, França i Polònia. La característica comuna dels tres es que porten a terme les seves funcions dins edificis que estaven en desús i que han estat recuperats i reutilitzats per a usos totalment diferents al previst originalment...

Estacions de tren fora de servei, antigues fàbriques, cases deshabitades... que han tornat a la vida però amb funcions socials, culturals o artístiques i d'una manera o altre vinculades al públic jove.

La iniciativa està coordinada pel Servei de Mobilitat Internacional de l'Oficina Jove del Vallès Occidental-Terrassa a través de La Víbria Intercultural, associació terrassenca especialitzada en mobilitat internacional que actualment gestiona aquest servei. Participen també tres espais "regenerats" de la ciutat: El Corralito: un antic gimnàs del barri del s.XX que actualment ha sigut reconvertit en espai de creació artística i sala d'exposicions. Magneti Studio, on diversos artistes de la ciutat comparteixen taller i que antigament havia sigut un taller mecànic, ubicat a Ca n'Aurell i per últim l'espai jove La Fontana, a Barcelona.

La iniciativa, finançada pel programa europeu Erasmus+, ha permès també als representants de les entitats locals, participar en una formació internacional a Itàlia i en estades de 3 setmanes a Polònia, Itàlia i França per descobrir els altres equipaments recuperats i la manera com es gestionen i es treballa amb joves. L'objectiu de la iniciativa és el d'intercanviar bones pràctiques entre els diferents equipaments i activar una xarxa internacional de treballadors juvenils que operen en espais recuperats.

Terrassa, gràcies al seu passat industrial, compta amb diverses realitats d'equipaments recuperats. Durant l'estada, es preveu visitar l'Ateneu Candela, Tub d'Assaig 7'70, el Soul Vespa Scooter Club Terrassa, Damunt un Cel de Fil i la Casa Baumann, entre d'altres. Per últim els participants podran acostar-se a la festa major per conèixer de prop les tradicions locals i viure una immersió cultural complerta en la nostra ciutat.

Finalment, i com a colofó, el 7 de juliol a les 21h, es farà un acte obert a la ciutat al Bau House, Avda. Jacquard 1, en el que es presentarà el projecte i i es projectaran varis curtmetratges dels diferents països participants, donant així visibilitat al programa Erasmus+

En què et podem ajudar?

treball Oficina Jove Casa Baumannviatges Oficina Jove Casa Baumannsalut Oficina Jove Casa Baumann

associacionisme Oficina Jove Casa Baumannhabitatge Oficina Jove Casa Baumannmobilitat internacional  Oficina Jove Casa Baumannparticipacio estudiantil Oficina Jove Casa Baumann

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...