logo barra ajuntament terrassa

  • cap-oficina-jove1
  • cap-oficina-jove2
  • cap-oficina-jove3

Per a què serveix aquest servei? Per informar, assessorar, aconsellar, orientar i recolzar a les persones joves.

Què rebràs? Informació personalitzada, gratuïta, objectiva, completa, actualitzada, precisa, pràctica i fàcil d'utilitzar.

Com? Respectant tant el teu dret a la confidencialitat com el teu dret a l'anonimat.

Qui t'atendran? Persones formades en aquests camps.

Què hi trobaràs? Espai gratuït d’internet i Wifi Espai de trobada: cada dia de dilluns a dijous de un espai per poder fer deures, fer reunions, preparar activitats… proposa la seva utilitat!

També oferim visites dirigides a grups per conèixer el servei. Visita temàtica sobre temes d’educació formal, etc.

Intercanvi a Grècia

A Oficina jove

L'associació La Víbria Intercultural prepara l'intercanvi We eat to live, Not live to eat! Tindrà lloc a Spileo, Grècia del 22 al 31 d'octubre de 2017.

El projecte "Eat to live, Not live to eat" és un intercanvi juvenil internacional, el leitmotif del qual es centrarà a parlar  en els mals hàbits alimentaris i malalties associades a aquests hàbits. 

 Objectius: L'obesitat avui en dia és un asáis silenciós que amenaça a moltes persones, independentment de la seva edat. Un fet curiós tenint en compte que mentre la meitat del planeta es troba permanentment en dieta, l'altra meitat viu en condicions deplorables sense accés a menjar ni aigua potable. Aquest projecte es centra en les malalties relacionades amb l'alimentació i l'obesitat.

Molts joves tenen una dieta poc saludable, acompanyat d'un estil de vida sedentari, sovint, tot i voler fer un canvi, no compten amb el suport necessari, per això aquest projecte els ajudarà a entendre els riscos associats als mals hàbits i ajudarà als joves a desenvolupar nous hàbits saludables. Un procés que requereix paciència i persistència però que comptarà amb tot el suport.

Metodologia:El projecte es basa en mètodes d'educació no formal: tallers, dinàmiques, jocs, debats, tot basat en la pràctica i l'experiència.

Llengua vehicular: anglès, tot i que un nivell bàsic serà suficiente.

Qui pot participar?
Participaran 6 joves de 15 a 25 anys i un responsable de grup. L'únic requisit és que estiguin motivats i interessats en la temàtica del projecte.

Cost: L'únic cost de participació és el de fer-se soci de La Víbria Intercultural, 30€ que són vàlids per tot un any. El menjar, l'allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. El preu del bitllet d'avió se subvencionarà un màxim de 275€, xifra que hauria de ser suficient per a cobrir un viatge d'anada i tornada. + es pagaran 20€ a l'organització d'acollida al arribar a l'intercanvi, aquests diners seran invertits en una sorpresa pels participants durant el projecte.

Què cal fer per participar: Emplenar https://goo.gl/forms/R3rb6AAX4KPDiHjQ2 aquest formulari, i esperar que us contactem en cas de ser escollits. Un cop us inscriviu a l'oferta, podeu accedir a més informació, resoldre dubtes

LA DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ ÉS EL 31 D'AGOST!
Concacta'ns
Per qualsevol dubte, podeu enviar un e-mail a Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

En què et podem ajudar?

treball Oficina Jove Casa Baumannviatges Oficina Jove Casa Baumannsalut Oficina Jove Casa Baumann

associacionisme Oficina Jove Casa Baumannhabitatge Oficina Jove Casa Baumannmobilitat internacional  Oficina Jove Casa Baumannparticipacio estudiantil Oficina Jove Casa Baumann

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...