logo barra ajuntament terrassa

  • cap-oficina-jove1
  • cap-oficina-jove2
  • cap-oficina-jove3

Per a què serveix aquest servei? Per informar, assessorar, aconsellar, orientar i recolzar a les persones joves.

Què rebràs? Informació personalitzada, gratuïta, objectiva, completa, actualitzada, precisa, pràctica i fàcil d'utilitzar.

Com? Respectant tant el teu dret a la confidencialitat com el teu dret a l'anonimat.

Qui t'atendran? Persones formades en aquests camps.

Què hi trobaràs? Espai gratuït d’internet i Wifi Espai de trobada: cada dia de dilluns a dijous de un espai per poder fer deures, fer reunions, preparar activitats… proposa la seva utilitat!

També oferim visites dirigides a grups per conèixer el servei. Visita temàtica sobre temes d’educació formal, etc.

Trobada comarcal de PIDCES i Oficines Joves del Vallès Occ.

A Oficina jove

El 29 de setembre a les 12.00h al Casal Torre Blanca de Sant Cugat del Vallès tindrà lloc la primera trobada, d'aquest curs escolar, de dinamitzadors i informadors juvenils municipals, amb la finalitat de treballar coordinadament i fomentar i compartir entre tots les pràctiques i experiències positives.

La jornada tractarà especialment sobre el projecte PIDCES, Punts d'Informació i Dinamització en els Centres d'Educació Secundària, que són espais d'atenció presencial estable dins els instituts que posen a l'abast dels i les joves recursos informatius d'interès i accions i estratègies que promouen la participació tant als centres com als seus entorns propers, el barri i el municipi.

Per a fer-ho es comptarà amb l'experiència positiva de dos municipis, un de fora la comarca com és Cornellà del Llobregat, i un de vallesà com és Terrassa. A tots dos municipis el projecte PIDCES funciona amb regularitat i amb resultats molt positius.

El programa PIDCES a Terrassa s'impulsa des del Servei de Joventut i Lleure Infantil, a través de l'Oficina Jove, i treballa directament a territori dins de tots els centres públics de secundària i en tres de concertats, 15 en total. És un projecte en constant transformació que persegueix la millora de la seva acció amb l'objectiu d'arribar al major nombre d'estudiants possible i sempre adaptant-se a les circumstàncies canviants del món estudiantil i juvenil.

En què et podem ajudar?

treball Oficina Jove Casa Baumannviatges Oficina Jove Casa Baumannsalut Oficina Jove Casa Baumann

associacionisme Oficina Jove Casa Baumannhabitatge Oficina Jove Casa Baumannmobilitat internacional  Oficina Jove Casa Baumannparticipacio estudiantil Oficina Jove Casa Baumann

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...