logo barra ajuntament terrassa

  • cap-oficina-jove1
  • cap-oficina-jove2
  • cap-oficina-jove3

Per a què serveix aquest servei? Per informar, assessorar, aconsellar, orientar i recolzar a les persones joves.

Què rebràs? Informació personalitzada, gratuïta, objectiva, completa, actualitzada, precisa, pràctica i fàcil d'utilitzar.

Com? Respectant tant el teu dret a la confidencialitat com el teu dret a l'anonimat.

Qui t'atendran? Persones formades en aquests camps.

Què hi trobaràs? Espai gratuït d’internet i Wifi Espai de trobada: cada dia de dilluns a dijous de un espai per poder fer deures, fer reunions, preparar activitats… proposa la seva utilitat!

També oferim visites dirigides a grups per conèixer el servei. Visita temàtica sobre temes d’educació formal, etc.

XVIII Mostra d'Ensenyament

A Oficina jove

El Servei de Joventut i Lleure Infantil organitza enguany la XVIIIa edició de la Mostra d’Ensenyament. De l’1 al 30 d’abril de 2019, la seu del Servei (Casa Baumann, Av.Jacquard, 1) i les instal•lacions del Museu Tèxtil (c/ Salmeron, 25) acolliran aquestes jornades que en la darrera edició van rebre un total de 1.834 visites.
 
La Mostra d’Ensenyament és una proposta adreçada a l’alumnat de 4t d’ESO amb l’objectiu de facilitar-los la transició acadèmica, a través d’un treball d’orientació i assessorament personalitzats sobre les diferents opcions educatives existents en el marc dels estudis postobligatoris.
 
Com a novetat, enguany la Mostra adapta els seus espais d’atenció grupal i obre dos nous espais d’atenció individual per donar una millor resposta a les necessitats de les persones joves i les seves famílies, de les entitats, col•lectius, professionals i personal docent que treballa amb el jovent. 
Els matins de l’1 al 26 d’abril, de 8.15h a 14.15h, estaran dedicats a atendre l’alumnat de 4t d’ESO de Terrassa i d’altres municipis que han concertat cita prèvia.
 
Els dies 29 i 30 d’abril al matí s’atendrà a aquelles entitats o col•lectius que treballen amb persones joves i que necessiten rebre orientació i assessorament sobre el sistema educatiu. Les visites es poden concertar trucant al telèfon 93 781 83 90 en horari d’atenció al públic del Servei de Joventut.
 
Les tardes dels dilluns 1, 8 i 29 d’abril, en horari de 16h a 18.45h, estaran destinades a atendre als pares, mares o tutors legals que tenen fills o filles a 4t d’ESO i que necessiten rebre orientació i assessorament en relació als itineraris acadèmics existents.
 
Les tardes de dimarts i dimecres del mes d’abril, en horari de 16h a 18.45h, es destinaran a assessories per a la ciutadania en general. 
 
L’equip de professionals que forma part de la Baumann Oficina Jove està especialitzat en orientació i assessorament acadèmic i ajudarà a totes les persones interessades a resoldre les inquietuds i els dubtes que tinguin sobre el sistema educatiu o sobre l’itinerari acadèmic a seguir.
 
La Mostra ofereix informació sobre l’ensenyament reglat: Cicles formatius, Batxillerat, ensenyament universitari; i l’ensenyament no reglat: cursos, tallers i opcions per a aquells que no obtindran el Graduat de l’ESO. A banda, facilita a les persones assistents material editat per les diferents universitats i escoles de formació professional, així com material específic elaborat per la pròpia Baumann Oficina Jove. 
 
Durant tot l’any la ciutadania en general i el jovent en particular es poden adreçar a Baumann Oficina Jove per a rebre informació, orientació i assessorament sobre aquells temes que siguin del seu interès: cursos, mobilitat europea, salut, habitatge, formació, treball, associacionisme juvenil, etc. La Baumann Oficina Jove compta amb un programa trimestral de xerrades i d’altres activitats d’interès per a la població jove.
 
Més informació:
Servei de Joventut i Lleure Infantil
Baumann Oficina Jove, Av Jacquard 1
93 784 83 90
De dl a dj de 9 a 14h i de 16 a 19h, i dv de 9 a 14h.
www.casabaumann.cat // facebook/casabaumann

En què et podem ajudar?

treball Oficina Jove Casa Baumannviatges Oficina Jove Casa Baumannsalut Oficina Jove Casa Baumann

associacionisme Oficina Jove Casa Baumannhabitatge Oficina Jove Casa Baumannmobilitat internacional  Oficina Jove Casa Baumannparticipacio estudiantil Oficina Jove Casa Baumann

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...

instagramfacebooktwitteryoutube    Mapa serveis juvenils    LOPD VD