logo barra ajuntament terrassa

  • Activitats trimestrals 2

BAUMANN OFICINA JOVE
PROGRAMACIÓ D'ACTIVITATS MAIG-JULIOL 2018

Com cada trimestre, hem preparat un munt d'activitats formatives per aquests mesos de primavera i estiu...Com cada trimestre, hem preparat un munt d'activitats formatives per aquests mesos de primavera i estiu...
Trobaràs un taller per crear el teu CV creatiu, pistes per trobar feina a l'estiu, informació sobre beques d'estudis, com marxar a l'estranger per fer un intercanvi internacional, com fer un voluntariat internacional, participar en un camp de treball, a les activitats de Districte Jove...

TREBALL

COM CREAR UN CURRÍCULUM VITAE CREATIU?

8 de maig a les 18h

Segons la feina que busquis, existeixen diferents tipus de C.V.. Decobreix el teu!!Sessió a càrrec de Foment de Terrassa. 

PISTES PER TROBAR FEINA A L’ESTIU

15 de maig a les 18h  i 5 de juny a les 18h

Vols treballar aquest estiu? Quins tipus de feina són les que tenen més demanda? T’assessorem a millorar el teu currículum i com aconseguir una feina d’estiu.   Sessió a càrrec de Foment de Terrassa. 

FORMACIÓ

BEQUES D’ESTUDIS, INFORMACIÓ I TRÀMITS  (PLACES EXHAURIDES!!!)

28 de maig a les 18.00h

Vols demanar una beca d'estudis i no saps per on començar? Si aquest any fas estudis post-obligatoris (Batxillerat, Cicles formatius, Programes de formació i inserció, etc.) vine i informa’t sobre les teves opcions de beca. Sa per tramitar-les, requisits, dates d’inscripció i veuràs in situ els passos per omplir la teva sol·licitud online.  Sessió a càrrec de l’Àlvar de Salas del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. 

MOBILITAT EUROPEA

MARXAR A L’ESTIU  A L’ESTRANGER PER A MENORS D’EDAT 

16 de maig a les 18h 

Si no tens 18 anys, vine a conèixer els intercanvis juvenils, voluntariat internacional, camps de treball, etc. Obert a pares i mares.Sessió a càrrec de la Víbria Intercultural. 

MARXAR A L’ESTIU  A L’ESTRANGER PER A MAJORS D’EDAT 

22 de maig a les 18h Tens ganes de tenir una experiència a l'estranger aquest estiu? T'explicarem les diferents possibilitats per a treballar a l’estranger durant l’estiu i els sectors on buscar. També t’informarem sobre experiències alternatives i camps de treball.Sessió a càrrec de la Víbria Intercultural. 

CONEIX EL VOLUNTARIAT EUROPEU.

12 de juny a les 18.00h

Estàs pensant en fer una estada de llarga durada per la Unió Europea? T'interessa el voluntariat? Vine a conèixer-ho tot sobre el Servei de Voluntariat Europeu a través de les experiències personals dels voluntaris de la Víbria Intercultural, així com dels seus països d'origen. Aprofita l'ocasió per practicar idiomes i descobrir altres cultures!Sessió a càrrec dels voluntaris europeus de la Víbria Intercultural 

OCI JUVENIL

ACTIVITATS D’ESTIU A DISTRICTE JOVE 

4 de juny a les 17.30h Estàs pensant en fer alguna activitat d’oci a l’estiu? Coneixes Districte Jove (DJ)? Aquest estiu DJ organitza, a diferents espais joves de la ciutat, un munt d’activitats pensades especialment per a joves com tu: jornades esportives, cinema a la fresca, sortides, excursions, jocs de rol... Sessió a càrrec de l’equip de Districte Jove.


I a més a més:
CURSOS D'ACTIVITATS DE LLEURE: El 9 de juliol comencen les inscripcions per al curs de Monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil que es farà al setembre.

ESCOLETA d’ESTIU DEL BAUMANNLAB - www.baumannlab.cat DURANT EL JULIOL. Es tracta de tallers especialitzats en diferents àmbits tant de tècniques artístiques com de suport a la professionalització artística. Els tallers estan dirigits a joves (i no tan joves) creadors per a introduir-se en alguna de les tècniques, i a professionals que treballen amb joves per a poder disposar de més recursos a l'aula.

PER REBRE MÉS INFORMACIÓ POTS DEMANAR HORA O VENIR A L’OFICINA JOVE

Av. Jacquard, 1 – 93 784 83 90
De dll a dx de 9 a 14.30 i de 16 a 19 h. Dj i dv de 9 a 14.30 h.
CONSULTA'NS O DEMANA HORA

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...

facebooktwitteryoutube    Mapa serveis juvenils    LOPD VD