logo barra ajuntament terrassa

  • banner activitats 4trimestre 2017
  • 20 aniversari
  • activitats octubre banner
  • banner assessoria estudis

Jornada 20è aniversari Districte Jove de Terrassa - acompanyament socioeducatiu amb joves

A Districte Jove

Districte Jove és un projecte d'acció social i acompanyament socioeducatiu en el temps de lleure adreçat, principalment, a adolescents i joves entre 12 i 25 anys. Des d'aquest projecte entenem les necessitats de les persones joves de manera integral i integradora, tenint presents totes les esferes que conformen la seva vida quotidiana i formen part del seu procés de desenvolupament. Aquest procés esdevé un observatori de la realitat juvenil, a més d'un canal que col·labora a fomentar l'autonomia i la participació social dels seus participants, a través de la descentralització, territorialització i proximitat de la seva intervenció.

En el marc del 20è aniversari de Districte Jove, presentem aquesta jornada de formació i intercanvi d'experiències, que gira al voltant de l'acompanyament educatiu amb joves.

Durant aquesta sessió aprofundirem en la construcció d'un discurs sobre l'acompanyament en els projectes d'acció educativa amb joves, intercanviant i compartint amb professionals de diferents ciutats de Catalunya i referents en aquest àmbit.

Inscripció a la Jornada del 20è aniversari

Descarrega't el programa de la Jornada

Programació d'activitats octubre-desembre 2017

A Oficina jove

Ja tenim aquí les activitats trimestrals de la Oficina Jove! Feu una ullada i inscriviu-vos en les que més us interessin, les places són limitades. 

Formulari d'inscripcions

Més informació: Baumann Oficina Jove Av. Jacquard, 1  Tel. 937848390 Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

Pràctiques remunerades al Regne Unit

A Oficina jove

Si tens ganes de viure una experiència a l'estranger, mentre fas pràctiques d'allò que has estudiat i conèixer una nova manera de viure... aquesta oportunitat és per a tu!

Mobilicat és un programa que permet als joves que tinguin un cicle mitjà o superior (acabat o deixat a mitges) fer pràctiques a Manchester o Bristol, per tal de facilitar un procès d'inserció professional, mitjançant una preparació intercultural i lingüística, i un acompanyament a la tornada que permet tancar el cicle d'aprenentatge i garantir les possibilitats laborals dels joves a llarg termini i la seva capacitat d'emancipació.

Més informació al web de La Víbria

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...