logo barra ajuntament terrassa

Intercanvi a Portugal

A Oficina jove

L'associació La Víbria Intercultural prepara un intercanvi del 7 al 15 d'octubre a Portugal. 

Els eixos principals són la transformació social, la participació juvenil i l'educació no formal. Una formació finançada per Erasmusplus per dos treballadors/es juvenils motivats.

Intercanvi a Eslovenia

A Oficina jove

L'associació La Víbria Intercultural prepara un nou intercanvi al setembre, en aquests cas a Eslovàquia, però que s'ha de confirmar aviat!!! 

Interessant!! hi poden participar joves de 17 a 25 anys, i tot i no ser un requisit, pot ser molt profitós per joves que estiguin estudiant cuina!

Més informació

Escola d'estiu del voluntariat 2017

A Oficina jove

La 18a edició de l'Escola d'Estiu del Voluntariat (EEV) és un projecte formatiu de la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària (DGACC), que consisteix en la realització de cursos especialitzats per a persones voluntàries.

Les persones voluntàries i responsables de les entitats de voluntariat, tenen a l'EEV l'oportunitat d'afegir en el seu currículum formacions realitzades per escoles del Pla de Formació de l'Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya i altres entitats especialitzades del sector associatiu.

Programa complet de l'EEV 2017 (pdf)

Mostra del coneixement 2017

A Oficina jove

La Mostra del Coneixement és un programa que té per objectiu ampliar i consolidar activitats vinculades al món de la universitat, la recerca, la innovació i el coneixement. Aquestes activitats adreçades als centres de secundària volen apropar el coneixement que es genera a la universitat en diferents formats: jornades, xerrades, conferències, visites guiades i actes lúdics.

Programa Mostra del Coneixement estiu 2017

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...