logo barra ajuntament terrassa

Espai Grafiti

Mitjançant el projecte Aquí pots! l'Ajuntament posa a disposició dels joves creadors/es una sèrie d'espais distribuïts als diferents districtes de la ciutat per fomentar que aquesta expressió artística es faci d’una forma lliure i sense tutela però responsable, i d’atenuar les pintades i tags en llocs no autoritzats.


Les parets habilitades per a aquest ús aniran identificades amb un distintiu, que reprodueix un esprai amb l'eslògan "Aquí pots" i en els trams autoritzats per pintar s'hauran de respectar les portes i els trams de paret que siguin d'obra vista -totxo-. També cal respectar la direcció de les fletxes col·locades a les plaques identificatives i no pintar-les.


Si pinteu fora dels espais indicats heu de ser heu de ser conscients què podeu ser denunciats en aplicació de l'Ordenança Municipal de Bon Govern i Convivència Ciutadana i cal remarcar que totes aquelles pintades que atemptin contra la dignitat humana o siguin ofensives contra persones o col·lectius seran retirades.

Convocatòria Grafiti Invaders

Aquesta convocatòria té per objectiu la realització d'un graffiti establint prèviament un diàleg amb el teixit social del territori on es realitzi. Està adreçada a joves fins a 25 anys i es podrà presentar un projecte individual o col·lectiu.

L'ajut inclou una dotació per material i honoraris i l'acompanyament per part del BaumannLab per a la realització el procés de treball amb el territori i la planificació i desenvolupament de la proposta final. La convocatòria es treu una vegada a l'any a principis de setembre.

Més informació

 

 

 

 

En el document Mapa de zones trobareu les parets on sí es pot grafitar.

pdf icon

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...

instagramfacebooktwitteryoutube    Mapa serveis juvenils    LOPD VD