logo barra ajuntament terrassa

  • break1

Districte Jove és un projecte d'intervenció i acompanyament socioeducatiu a la ciutat de Terrassa adreçat als i les joves entre 12 i 25 anys. El projecte fomenta la participació activa posant a la persona jove al centre, a partir d'una oferta d'activitats gratuïtes pensades per aprofundir i treballar aspectes relacionals i personals dels i les joves que es duen a terme als 5 espais juvenils situats a diferents districtes de la ciutat. La programació te en compte la necessitat d'oferir activitats i recursos diferenciats per interessos i franges d'edat, amb l'objectiu de poder acompanyar els joves en la definició del seu itinerari personal i vital. A més qualsevol jove o grup de joves pot adreçar-se al servei per a proposar activitats de tota mena, en línia de potenciar la participació activa dels i les joves. També s’ofereix un acompanyament individual o grupal per abordar situacions en relació a l’orientació acadèmica, formativa i/o laboral, aspectes sobre salut, identitat, sexualitat o qualsevol esfera de la vida de la persona jove.

On som?

Les activitats es realitzen als Espais Joves, tot i que a banda d'aquests espais, també es porten a terme en altres equipaments municipals dels districtes com són els Centres Cívics, les escoles públiques, els polisportius, les places, etc...

DJ BITDJ LOKAL LOGOS CRUILLA DJ  DJ CANPADJ BAUMANN


Altres Espais I COMUNITAT

Els cinc equipaments són els espais de referència de les persones joves que participen de Districte Jove, però el programa utilitza altres espais i moltes activitats que es porten a terme als centres cívics, als instituts i als carrers i places de la ciutat.
Així, incloem en la programació activitats i accions de lleure i formatives als instituts, treball d’educació de carrer amb les joves que es troben a l’espai públic, treballant amb la comunitat i els agents de cada territori fent accions conjuntes i dinamització de l’espai públic.

BAUMANN
Al districte 1 trobem l’espai juvenil situat a la Casa Baumann on s’hi fa teatre, fotografia, k-pop, guitarra participativa, el projecte artístic Malalts d’art i espais de reflexió i formació sobre feminismes (projecte Divendres Liles) i un espai trobada per a joves amb expressions, identitats i sexualitat diverses!

ESPAI BIT
L’espai BIT, situat al barri del Ca n’Anglada treballa amb les joves del districte 2. A l’espai juvenil es fa espai estudi, espai trobada, anglès, fotografia, grup de noies i moltes altres activitats!

CRUÏLLA
Situat al barri de la Maurina hi trobem l’espai Cruïlla. A l’espai juvenil es fa espai estudi i espai trobada, a part de dinàmiques, grup de noies i totes les activitats que proposin els i les joves!

LOKAL
L’espai juvenil del barri de Sant Llorenç és el Lokal. Al lokal s’hi fa espai estudi, ping pong, fútbol, activitats i tallers, música i grup de noies!

LA CASETA
Al barri de Can Parellada hi trobem l’espai juvenil La Caseta. A La Caseta s’hi fan diverses activitats: grup de noies, esports, espai trobada, dinàmiques, ping pong i molt més!

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...

instagramfacebooktwitteryoutube    Mapa serveis juvenils    LOPD VD