logo barra ajuntament terrassa

Noticies

T'activa 2.0

 foto web t activa
 
Ajuda a combatre la solitud no volguda i guanya un premi de 4.000 euros
 
El Consorci Sanitari de Terrassa (CST) i l’Ajuntament de Terrassa han posat en marxa el primer programa d’innovació oberta per millorar la salut de les persones que estan i se senten soles. Sota el títol ‘T’Activa’, la iniciativa fa una crida a qualsevol persona major de 16 anys, ja sigui de manera individual o en grup, per aportar solucions tecnològiques a problemes com l’habitatge, la mobilitat i la comunicació per a un envelliment actiu, de qualitat i saludable. 
El programa tindrà lloc el proper mes d’octubre en forma d’una lliga online que acabarà amb un esdeveniment en directe en streaming entre els finalistes. Cada equip disposarà de recursos per desenvolupar les seves idees com vídeos didàctics i podran optar a un premi de 4.000 euros per fer el desenvolupament i testeig d’un primer prototip amb usuaris reals a les instal·lacions del Consorci Sanitari de Terrassa. 
 
Es calcula que la solitud no volguda afecta 30 milions de persones a Europa, un problema que s’ha agreujat amb la COVID-19 i que s’ha fet palès més enllà de les persones de més de 65 anys. Amb l’objectiu de trobar-hi solucions es crea el programa ‘T’Activa’, que s’emmarca dins del Projecte d’Especialització Competitiva territorial “Health Care Innovation Care Lab, Orbital 40” que coordina el CST amb l’Ajuntament de Terrassa i que està cofinançat amb fons FEDER i de la Diputació de Barcelona.
 
Et pots inscriure i trobar tota la informació en aquest enllaç: www.tactiva.cat

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...

instagramfacebooktwitteryoutube    Mapa serveis juvenils    LOPD VD