logo barra ajuntament terrassa

assessoria ocupacional - PROJ

Vols descobrir la teva vocació? No saps com orientar el teu futur professional? Vols continuar amb la teva formació? Necessites dissenyar el teu itinerari formatiu? Vols incorporar-te al mercat laboral? Contacta amb nosaltres per concertar una assessoria ocupacional especialitzada!:

Cal concertar cita prèvia:

Correu electrònic: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

Telèfons: 675 957 903 - 93 784 83 90

Marta Prados - Marta Solano 

garantia juvenil

Es tracta d'un programa, posat en marxa pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social, que pretén facilitar l'accés a la formació i al mercat laboral als joves de 16 a 30 anys que ni estudien ni treballen.

cercar feina a catalunya i a l'estat espanyol

cercar feina per internet i ett's

Internet és una eina fàcil i ràpida per a distribuir el teu currículum i per a trobar ofertes laborals noves i detallades. Molts sovint, amb una subscripció a un servei de borsa de treball per Internet n'hi ha prou per a accedir a molta informació sobre les ofertes del teu camp laboral. Aquí tens uns quants enllaços per començar la cerca!

cercar feina a l'estranger (europa i la resta del món)

Des d'aquesta secció t'oferim accés a tota la informació facilitada per la Direcció General de Joventut per anar a treballar a l'estranger. Diverses possibilitats i modalitats de treball.

emprenedoria

Procés de creació d’una empresa en qualsevol de les seves fases, així com sensibilització sobre el fet emprenedor. Les actuacions anirien, per tant, des del sorgiment de la idea que dóna lloc a un projecte empresarial potencial fins a les necessitats de la persona emprenedora que ja es troba en fase de consolidació del seu projecte empresarial.

DEMANA HORA

Tel. 93 784 83 90
Av. de Jacquard, 1
CONSULTA'NS O DEMANA HORA

 

En què et podem ajudar?

treball Oficina Jove Casa Baumannviatges Oficina Jove Casa Baumannsalut Oficina Jove Casa Baumann

associacionisme Oficina Jove Casa Baumannhabitatge Oficina Jove Casa Baumannmobilitat internacional  Oficina Jove Casa Baumannparticipacio estudiantil Oficina Jove Casa Baumann

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...

instagramfacebooktwitteryoutube    Mapa serveis juvenils    LOPD VD